Sofy tipsar

Lunchträning med ny partner

Oct 03-12

In och säg “Hej!” till Saras workout! Hon är ny bloggare hos oss på bloggar om träning och idag lunchtränar vi ihop! När du läser det här hoppas jag att jag inte blivit mos. Hon är nämligen sådär styrkelyftsstark den här donnan. Vi ska springa lite (bestämmer jag) och antagligen också göra lite bra styrkeövningar med eller utan redskap. Nere vid Eriksdalsbadet finns ett helt fint utegym!

Det känns superkul att ha tagit in en ny duktig tjej till nätverket och vi hoppas att ni och vi och Sara ska ha kul ihop framöver! Hon är sådär driven, kompetent och ja, härlig liksom!

Om ni undrar hur det går till att bli del av Bloggar om träning? Rent kort kan det gå till såhär: Man skickar ett mail till info(@)bloggaromtraning.se. I det mailet ser man till att säga hej, berätta kort om vem man är och hur man driver sin blogg. Det är särskilt bra med information som vi kan göra något med. Tänk som att du söker ett jobb! “Vad kan jag bidra med för att nätverket ska bli starkare och bättre?” Sådant som besöksstatistik, bloggens ålder, nisch och målgrupp spelar in när styrgruppen som består av mig, miss träningsglädje, Jessica och Åsa gör vår bedömning. Vi sparar alla ansökningar.

I somras ordnade vi träningsläger på Högbo. Ett helt gäng från nätverket var på plats och åt gott och tränade mycket.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Maria E Oct 03-12 at 12:38 pm

  Men man ska ha haft en blogg någonstans innan man kan söka sig till er?
  Har varit bloggsugen länge (hade en för ca 5 år sen) men inte fått tummen ur….
  Kanske den här moroten som får mig att starta upp en någonstans!Att bri en riktigt bra träningsbloggare! 🙂
  Några tips på bra bloggplattform isf?

  • Reply Sofy Oct 03-12 at 1:20 pm

   Hej Maria! Ja, man bör ha en blogg som man startat igång och fått hyfsad rull på innan man söker sig till oss, det är i princip ett måste. Kul att du är bloggsugen!
   Bra plattform? Jag skulle rekommendera att jobba i wordpress. Kika runt på designer du gillar, typer av bloggar du följer, vad sammankopplar dem, hur vill du kommunicera+ sen är det bara att börja. Ungefär. Min rekommendation är att ha en egen domän och sätta in en wordpressblogg i den ( som jag har med uppochhoppa.se). På exempelvis loopia kan man leta om domännamn är lediga. Fördelen med att ha egen domän från början är att slipa flytta en hel blogg när man insett att det är en egen domän man behöver!

 • Reply pilla Oct 03-12 at 1:34 pm

  Kul att ni söker nya förmågor! Måste nog ansöka, har en idébok som behöver förverkligas och med ett nätverk blir det enklare!

 • Reply Marie Oct 03-12 at 2:10 pm

  Ni har verkligen samlat ett gäng toppenbloggar i ert nätverk. Det är hög kvalité på alla och jag tycker att det är bra att ni fortsätter att hålla den. Jag är dagligen inne och klickar runt hos er och får läsa allt från lättsamma dagsrapporter till djupa ämnen och analyser. Keep up the good work!

 • Reply Maria E Oct 03-12 at 3:12 pm

  Tack!
  Hittade en hel del matnyttigt vilket gör att steget att ta minskade lite… 🙂

 • Reply Lina Oct 03-12 at 8:23 pm

  Högbo verkar ha mycket härligt att erbjuda. 🙂

 • Reply Lunchrunda med Sofia - Dagens träningspass - Saras Workout Oct 03-12 at 8:33 pm

  […] hade jag den stora äran att få ta en lunchrunda med Sofia aka. Uppochhoppa! Väldigt kul att få träffa henne då jag följt hennes blogg ett tag. Förutom […]

 • Reply Johannes Edholm Oct 03-12 at 10:34 pm

  Den får man ta ochkolla in 🙂

 • Leave a Reply

  H‰lsa
  Träningsbloggar | Styrketräning.net