Om Sofy/Träna med mig

Sofia Bursjöö, det är jag. Outdoorbloggaren som sedan 2018 bor och verkar i mina drömmars by, Åre. Jag är personlig tränare, löpcoach, entreprenör, träningseventskapare och fantastiskt glad att DU hittat hit!

Utöver det där är jag otålig, nyfiken, tycker det här med att duscha efter träning är rättså jobbigt att få till (men gör det, måste bara …. osv men sen,  lovar).  Jag har skidlärarutbildning och är fd elitalpinist, har både sprungit marathon och cyklat Vätternrundan på snabba motionärstider. Jag ljuger inte när jag säger att jag älskar intervaller, men precis som du springer jag dem bäst med sällskap.

Jag tror på träning som energi och upplevelse som bränsle. Mitt mission är att ge dig kraften att vara den bästa versionen av dig själv. Med vilja och engagemang kan du förflytta berg. Häng kvar här, tillsammans skapar vi något bra!

Kort om Bloggen – partners och pr-policy samt annonsering

 • En av Sveriges absolut största bloggar om träning  och outdoor.
 • Bloggen når ca 25 000 unika läsare per månad och är väletablerad med god SEO-ranking. Jag når i huvudsak kvinnor mellan 25-50 år med intresse för träning, hälsa och uteliv, de är välutbildade och i 70% av dem har barn. Maila mig för mediakit! sofia@uppochhoppa.se
 • Produktprover är aldrig ersättning för publicerade inlägg, men de är i många fall en förutsättning för att jag ska kunna ge min åsikt vidare till läsarna.
 • Jag annonsmärker alltid sålt utrymme.
 • Långvariga partners där jag är ambassadör: Viking Footwear, Bergans of Norway.

tränA MED MIG i ÅRE – träningsweekends / PERSONLIG TRÄNING

Häng med mig en weekend eller en timme/några timmar i Åre! Jag kan vara din guide på skidor ( alpint / klassiskt ), på två hjul (mtb) och med löparskor eller vandringskängor på fötterna! Jag kan också leverera mer “klassisk skidskola” eller skapa event för företag på konferens.

Mina öppna events ligger bokningsbara på träningsevent.se 

Vill du träna med mig som din personliga tränare vill jag gärna hjälpa dig. Jag har svensk personlig tränarlicens (med tre internationella certifikat) från Sports Club Education, har löpcoachutbildning via PT-school. Jag jobbar utifrån mina klienters mål och behov och ser fram emot att se också DIG lyckas!

 • Startup – 1,5 h konsultation, träningspass och rörelseanalys, 700 kr
 • 1 timme: 750 kr
 • Löpcoachning, 5 gånger, 2850 kr
 • 5 timmar: 3625 kr (725 kr/st)
 • 10 timmar: 6500 kr (650 kr/st)
 • 20 timmar:12000 kr (600 kr/st)

Kontakt: sofia@uppochhoppa.se – bokningar görs bäst via mailkontakt, vi tar det därifrån vilka dagar och vilka platser jag finns tillgänglig.

Instagram: @sofiabursjoo

Behöver du en hälsoinspiratör, en instruktör, ett träningsevent eller har en idé? Kontakta mig så pratar vi energi.

  mötenebba skidorupphoppstart004

Vill du öka energin bland kunder eller kollegor? Boka en inspirationsföreläsning! Jag föreläser inom målfokusering, träningslust, att vara sitt bästa jag, 2000-talets säljutmaningar eller varför inte ordna en grenspecifik workshop kring skidåkning?

4 Comments

 1. Pingback: 24 rubriker | uppochhoppa.se

 2. Pingback: Bloggskolan: Hur du skriver en bra "om/kontakt"-sida | uppochhoppa.se

 3. Pingback: Tips på träningsbloggar! – FitnessPodden

Write A Comment