Om Sofy/Träna med mig - uppochhoppa.se

Om Sofy/Träna med mig

Tänk om du kunde vara lite starkare. Lite gladare. Springa lite fortare. Uppnå mål och vara ditt bästa jag. Häng kvar här så gör vi ett försök tillsammans. Jag utlovar pepp och en träningsblogg du blir glad av. Blåbärspaj och backintervaller i kombination kan ge magrutor.

Vill du träna med mig som din personliga tränare vill jag gärna hjälpa dig. Jag har svensk personlig tränarlicens (med tre internationella certifikat) från Sports club education, jag jobbar utifrån mina klienters mål och behov och ser fram emot att se också DIG lyckas!

  • Startup – 1,5 h konsultation, träningspass och rörelseanalys, 700 kr
  • 1 timme: 750 kr
  • Löpcoachning, 5 gånger, 2850 kr
  • 5 timmar: 3625 kr (725 kr/st)
  • 10 timmar: 6500 kr (650 kr/st)
  • 20 timmar:12000 kr (600 kr/st)

boka-pt

Kontakt: sofia@uppochhoppa.se – bokningar görs bäst i bokningskalender, där ser ni vilka dagar och vilka platser jag finns tillgänglig. Klicka ovan!

Instagram och twitter: @uppochhoppa

Jag är Sofia Bursjöö. Personlig tränare, löpcoach, föreläsare, gruppträningsinstruktör. Med starkt driv och stor träningsglädje målar jag min värld i favoritfärgen orange eftersom den ger energi. Jag har skidlärarutbildning och är fd elitalpinist, har både sprungit marathon och cyklat Vätternrundan på snabba motionärstider. Älskar intervaller, lägger lunchträningsvardagspussel, drömmer alltid om skidåkning och har bubbel på kylning. Jag tror på träning som energi och upplevelse som bränsle. Mitt mission är att ge dig kraften att vara den bästa versionen av dig själv. Med vilja och engagemang kan du förflytta berg.

Vill du tränas av mig? kontakta mig på mailadressen ovan så tittar vi på ditt mål och hur jag kan hjälpa dig att ta dig dit!

Jag skapar stora träningsevent,  Sveriges största träningsevent med blogginriktning kallat Blogger Boot Camp och ser stort nöje i att hårdtesta träningskläder. Behöver du en hälsosinspiratör, en instruktör, ett träningsevent eller har en idé? Kontakta mig så pratar vi energi.

  mötenebba skidorupphoppstart004

Vill du öka energin bland kunder eller kollegor? Boka en inspirationsföreläsning! Jag föreläser inom målfokusering, träningslust, att vara sitt bästa jag, 2000-talets säljutmaningar eller varför inte ordna en grenspecifik workshop kring skidåkning?

4 Comments

  1. Pingback: 24 rubriker | uppochhoppa.se

  2. Pingback: Bloggskolan: Hur du skriver en bra "om/kontakt"-sida | uppochhoppa.se

  3. Pingback: Tips på träningsbloggar! – FitnessPodden

Write A Comment