Ser ni vad jag ser? Många har lyft de här två kampanjerna och tyckt det varit så toppen med Dove. Ja. Det tycker väl jag med. De tjejerna ser ju betydligt gladare ut om man så säger. Men ändå. Titta igen. På samma sätt som VS modeller ser ut att vara exakt samma size är också modellerna för Dove det. Annan lite större storlek, men ändå ganska samma.

Roligast vore om de hade blandat. För det är ju egentligen det som är verkligheten. Man kan vara modell i alla olika storlekar, i alla fall om man har något extra, går genom rutan, kan sina vinklar och annat viktigt som jag lärt mig i Tyra Banks produktioner.

Eller va fan. Bäst vore om de kunde ta på sig kläderna och gå ut och göra något roligare än att stå i underkläder framför kameran. Vi köper underkläder och duschcreme ändå. Eller hur?

Author

2 Comments

  1. “Eller va fan. Bäst vore om de kunde ta på sig kläderna och gå ut och göra något roligare än att stå i underkläder framför kameran.” WORD.

  2. Såg i min senaste Amelia att Twilfit har en liknande bild, men med blandade modeller, både i storlek och ålder!! Den bilden snurrar även på deras hemsida! Som du sa så borde det göra nåt annat, fast de klart, tillverkar man underkläder vill man väl visa upp de oxå! =)

Write A Comment