Glimtar från ett magiskt fint bröllop på Österlen. Så mycket kärlek på en och samma plats. Solen sken, sen kom regnet en stund medan vi satt till bords och så dök solen åter upp och gav regnbågsskimrande bilder i bröllopsgåva till brudparet. Vilken grej. Vilken helg! Jag visar bara de här smakprovsbilderna – som de allra flesta (utom det där han är med såklart) är fotade av prinsen. Jag misstänker att bruden själv vill berätta om alla detaljer, den goda maten vi åt och alla härliga tal!

Det här var vad jag gjorde under helgen. Förkylningen är (helt sjukt) fortfarande kvar, men börjar tack och lov släppa taget. Den lilla löprunda jag fick till i lördags tärde i alla fall inte på kroppen så rimligtvis borde jag kunna köra ännu ett lätt pass ikväll.

TACK J och R för att vi fick vara med och fira er kärlek. AMAZING!

Author

6 Comments

  1. Sååå vackert! Stort grattis till Jane och Robin, (har såna problem att kommentera hos Jane och hoppas hon läser här med). Kram!

  2. Tack underbara för fantastiskt tal, glädje, pepp och allt allt allt!!! SÅ glad att ni var med och delade vår största dag!!! KÄRLEK!

  3. Sitter och läser ikapp mig efter semestern, därav lite sen kommentar. Otroligt vackra bilder och glädjen och kärleken lyser verkligen igenom på alla bilderna.

    Hoppas det var lika underbart som det ser ut!

Write A Comment