Semestertider är en tid att samla och skapa energi. Det är också då vi träningsälskare (ja vi, för du som läser tillhör kategorin!) kanske gör av med mest energi ut. Vi får (mer) tid att långträna, och ljusa dagar blir så långa att man kan träna såväl morgon och kväll och hinna med massa kul däremellan.

Ikväll samlar ett härligt gäng kraft och gör av med energi ut på Hot MoJo som vi i Bloggar om träning ordnat.

20120619-105335.jpg

Jag åker på semester och samlar energi med prinsens syster med familj och en liten ny minikusin till bebén. Massa träningskläder är med till Norges kust och det kommer bli rapporter om funktionell styrketräning och en midsommartävling för er.

20120619-105754.jpg

Jag länsade kylen innan jag åkte, sommarpresenter med energi från diverse bolag. Med tre timmar sömn i natt och en dag i bilen är det bara att tanka in extra mellanmål och en energidryck kan komma väl till pass även om jag aldrig dricker det annars.

20120619-110105.jpg

Sömn. En tid att samla energi. Nu passar det minsann! Vad sägs om att sova hela nätterna utan en massa energi ut?

Author

6 Comments

  1. Ååå vad roligt, jag hade också velat vara med ikväll… Dumma Malmö! Eller ja, dumma jag som flyttade till Malmö kanske 😛 .

  2. Härligt, jag ska ta nya tag här imorron. Lite lågvattenmärke just nu, men då finns det ju bara en riktning och det är uppåt, eller hur?!
    Ha en fin resa!

  3. Härligt med lite minisemester. Hoppas resan gick bra och att denna natten bjöd på lite mer sömn i alla fall!

Write A Comment