Det är roligt att kunna hjälpa till att föra fram mindre varumärken man gillar. Mocklis har tuffat på starkt sedan starten och finns nu runt om i Europa, i USA och även i Japan. Kul! I Sverige hittar man dem i mindre butiker med selekterat utbud. De ökar sitt sortiment från barnmockasiner till ullstrumpor och också mössor. För specifik lista på återförsäljare, kika in på deras hemsida som också innehåller webshop.

Två läsare till uppochhoppa får varsitt paket från Mocklis! En vuxen vinnare får ullstrumpa och mössa och en vuxen som tävlar för sitt barn får ett barnpaket med mössa och mockasin (paketet kommer passa barn i åldern ca 2,5-4 år). Själva innehållet blir en överraskning!

När bebén börjar på dagis (den där diskussionen kring att man ska och borde använda det politiskt korrekta ordet förskola tar vi en annan gång) i januari kommer det vara i Mocklismokasiner på fötterna.

I våras hade bebén minivarianter av de gröna och blå sockorna som syns på bilden. Hur varma och fina som helst!

Du deltar i tävlingen genom att ange i kommentar vilket paket du vill vinna (vuxet eller barn) samt berätta om det du helst gör på hösten. Dela sedan inlägget via twitter eller Facebook!

Onsdagen den 17 oktober meddelar jag två vinnare. Lycka till!

Author

16 Comments

 1. Jag vill vinna barnpaketet, och det jag helst gör på hösten är att läsa böcker i soffan, gå långpromenader med hundarna och vänta in att få dansa i första snön <3

 2. Favoritsysselsättning på hösten: en solig höstdag ge mig ut med hästen i skogen och plocka svamp, gärna med kaffetermos med. För att sedan avsluta dagen med att tillaga skörden. Optimalt att även få med en löptur i skogen också!

 3. Hösten spenderar jag helst så som jag spenderat denna helg. Mycket träning, mys med tända ljus & tid för familj/vänner. Vända de ruggiga vädret till något man kan använda istället! Vinner jag vill ja vinna vuxen paketet.

 4. Jag vill vinna vuxenpaketet!
  På hösten är jag helst ute i skogen med min hund. Vi jobbar stenhårt för att skaffa oss ett viltspårschampionat och är därför ute tidiga-tidiga mornar och letar upp det spår jag lagt ut kvällen innan.
  Det är helt magiskt att vara uppe i gryningen och liksom se skogen vakna.
  När dimman börjar skingras och fåglarna vaknar upp, samtidigt som man ser muskler och hjärna engageras på en morgonpigg flatcoated retriver – helt underbart!

 5. Jag är gärna med och tävlar om barnpaket till min lilla tjej. På hösten har jag ett ruskigt cykelsug. Det är såklart härligare och enklare att cykla på våren/sommaren egentligen men då har jag haft lite svårt att komma igång efter vinteruppehåll. På hösten är det inga problem med viljan. Då är det snarare mörkret och kylan som sätter stopp. I år ska jag försöka hålla i hela hösten (och vintern) med lampor, dubbat och varma byxor :-).

 6. Jag vill äntligen vina nåt till mig själv!
  På hösten är jag gärna ute i kylan o leker m barnen för att sedan tillsammans njuta av en brasa o varm choklad inne i huset!

 7. Livia Wanntorp Reply

  Jag vinner helst vuxenpaketet. På hösten gillar jag mest att mysa hemma vid levande ljus eller ute och tittar på vackra höstfärger

 8. Jag vill vinna barnpaketet.

  Hösten tillbringas helst springades ute i ösregn och kyla. Tufft när man är där. Underbart när an är hemma igen. Härdas var ordet.

 9. Jag vill vinna vuxenpaketet.
  På hösten ger jag mig helst ut på en lång löprunda så att kinderna blir alldeles rosiga, in och duscha varmt och sen tända ljus och äta surdegsmackor med korv som doppas i varm choklad!

 10. Erika Junger Reply

  Jag älskar hösten och alla färger. En ledig höstdag spenderas helst i skogen med min ettåring på ryggen letandes efter svamp. Därefter går vi hem och grillar korv på tomten, krattar löv och gungar. Sedan in och myser med varma tofflor. Önskar mig vuxen packetet och ska genast köpa ett par ettårsmockasiner. Så fina!

 11. Jag vill vinna barnpaketet!!
  Kan inte välja en sak för det finns några favoriter, men jag kanske kan tråckla ihop de? Jag drar på mig en stickad kofta och halsduk, går på en krispig promenad alldeles innan jag sätter mig i soffan, tänder ljus och dricker en stor kopp te medans jag tittar på nån bra tv-serie som kommit igång igen efter sommaruppehållet!

 12. Helena i Uppsala Reply

  Jag vinner gärna vuxenpaketet och jag älskar att plocka svamp på hösten. Så länge det finns svamp är det fortfarande sommar!

 13. Jessica Hellström Reply

  Kvällspromenaderna är ett måste för att få upp energin
  det enda tråkiga är att det börjar bli kallare och kallare
  ett vuxenkit med mössa och ullstrumpa kommer hålla mig
  varm hela hösten lång.

 14. Barnpaketet vore underbart till min lille frysiga son. Jag gillar vackra soliga höstdagar men sen måste jag erkänna att jag fortfarande har en barnslig känsla av lycka av att vara ute i regnet. Jag cyklade hem från jobbet idag 35 min och njöt i ösregnet. I mångas ögon konstigt men så är det för mig. Min stackars son, 4 år, får lite motvilligt följa med ut i regnet (därav behov av paketet) medan dottern 1 år verkar ärvt mammas galenskap…

  Tack för mig!
  Hanna

 15. Jag vill gärna vinna barnpaketet. När det är höst vill jag vara ute på fjället. Lillan i bärstolen, hundarna på jakt efter ripa och hoppas att skyttet är på sambons sida.

Write A Comment