Annons/Sponsrat

Vinn Isbjörnsoverall

Jan 22-13

Vänner! Här kommer en supergrej. Nu har ni sett glada vinterbilder på det här barnet länge nog. Det ska löna sig för er. Jajemen!

isbjörn overall

vinn isbjörnsoverall

En vinnare får en Isbjörnsoverall. Vilken färg det blir, beror på barnets storlek och vad som finns på lagret bland isbjörnarna. En överraskning!

Tejpade sömmar, reflexdetaljer, bra andningsförmåga och varmt foder är detaljer som gjort denna overall, värd 995 riksdaler, till en av barnets bästa kompisar. Lätt att ta på och av och gedigen i sin kvalitet.

För att vara med och tävla, lämna en kommentar till detta inlägg, och berätta något du vill att jag ska skriva om/skriva mer om. Senast den 25 januari vill jag ha din kommentar, vinnaren kontaktas via mail.

You Might Also Like

57 Comments

 • Reply Ellen Jan 22-13 at 7:46 am

  Jag skulle vilja läsa om hur du gjort för att komma igång med träningen igen efter uppehåll. Jag får den frågan ibland och har inga bra svar. “Ta det lugnt” är ju inte vad man vill höra när man har bestämt sig och är jättepeppad, men det man MÅSTE göra (i alla fall när det gäller löpning). Jag har alltid dragit igång med 5 km varje dag i en vecka och sen skadat mig på ena eller andra sättet.

  Så alltså – tips för att komma igång igen, hålla träningspeppen uppe trots att man tar det lugnt, vad som kan vara en lagom träningsmängd. Och också gärna tips och tankar kring hur man hanterar första svackan sen.

 • Reply Jenny Jan 22-13 at 7:55 am

  Oh, Lord! Jag tycker att du är enormt peppande. Jag skulle tycka att det var fint (för att fortsätta på barntemat) hur du tänker på träning till barn. Antingen andras eller hur ni funderar på att göra med er egen (alltså typ om ni funderat på någon hopp och lek-aktivitet eller när hon blir större).

 • Reply Jessica S Jan 22-13 at 8:06 am

  Jag vill verkligen läsa mer om barn och deras träning. Det är en sån het potatis idag. Verkar vara en “hets” att sätta sina barn i organiserade aktiviteter så tidigt som möjligt och gärna flera olika aktiviteter. Är det föräldrarnas eller barnens vilja som styr? Hur ser du på det hela? Även om du har någon fundering kring barns kost och vad som är bäst/no-no:s?

 • Reply SARA BORG Jan 22-13 at 8:25 am

  Jag skulle vilja att du (och andra) skriver om erfarenheter kring att träna/tävla utifrån det här med menscykeln och hormonnivåer. Jag själv blir väldigt påverkad kroppsligt vissa veckor i månaden då jag samlar mycket vätska vilket både syns på kroppen och känns. Trots det har jag ändå sprungit mina snabbaste lopp då. Jag har letat på nätet. Men hittar inte så mycket skrivet om prestation kopplat till det här och är därför nyfiken på hur andra än jag själv påverkas och upplever kroppens månatliga förändringar.

 • Reply Åsa Jan 22-13 at 8:29 am

  Åh, jag älskar när du lägger ut utmaningar, och vill gärna ha mera av den sorten! Att utmana mej själv är bland det roligaste jag vet!

 • Reply Tott Jan 22-13 at 8:43 am

  Jag skulle vilja ha några hemmaövningsvideos utlagda på bloggen, med instruktioner till korta (10-25 min) roliga och lätta kombinationer som man kan köra på vardagsrumsgolvet!

 • Reply Åsa Jan 22-13 at 8:58 am

  Hej!
  Åh vilken sötnos, jag bara älskar att vara ute med mina barn.
  Jag vill ha massa tips om olika träningspass, gärna som man kan göra hemma då barnen är med. Tack för en inspererande blogg!!

 • Reply Lina Jan 22-13 at 9:38 am

  Jag skulle vilja läsa lite mer om vardagspusslet. Hur får ni det att funka med jobb, träning, familj, fritid osv. Lite tips om hur man kan tänka osv.

 • Reply Jaana Jan 22-13 at 9:48 am

  Hej! Tack för all din inspiration! Jag skulle vilja läsa mera om hur du planerar din vardag för att få ihop familj, vänner, jobb, träning mm. Hur tänker ni när det är dags för er båda att jobba?

 • Reply Beatatjata Jan 22-13 at 10:03 am

  Vilken grymmetävling!!

  Jag vill veta mer om kläder. Jobbkläder!! Ditt inlägg om work wear härom sistens var fenomenalt, jag sög åt mig varenda bokstav (och förbannade min brist på annat än jeans, har SÅ himla svårt att hitta välpassande byxor som inte flaggar på halva vaden, typ!). Jag vet att det inte har med träning att göra men önska får man väl… 🙂

  • Reply Erica Jan 22-13 at 6:44 pm

   Håller med 😉

 • Reply Madde Jan 22-13 at 10:07 am

  Jag tycker du borde skriva mer om träning, hur du tränar, träningstips, och så vidare.. Något som skulle vara väldigt kul är om du skulle kunna tipsa om träningsmusik..:)

 • Reply fitnesscoachen Jan 22-13 at 10:37 am

  Åh vilken bra tävling, klart jag måste vara med!

  Jag önskar mig ett inlägg om kost. Mest för att jag vill veta hur du ser på det men även för att kunna jämföra med andras åsikter, och min egen såklart. 😉 Hur tänker du kring eko, närproducerat, kosttillskott, kolhydrater, ah du vet! Och sen vill jag ju veta mer om de där coola tightsen, fortfarande.. 😉

 • Reply Sara Jan 22-13 at 10:37 am

  jag skulle gärna vilja läsa mer om hur man får till träning när man har barn och jobbar. Kanske tips på träning man kan göra när barnen är med.

  Sen vill jag gärna få tips på strechövningar så kroppen kan bli smidigare.

  Tack för en superbra blogg

 • Reply Sofia - ett bättre du Jan 22-13 at 10:44 am

  Men åhhhh, jag vill vinna ju!! Antingen till Ruth eller varför inte en i minimodell till nya pyret och nästa vinter?

  Jag skulle önska ett inlägg om ditt jobb. Har förstått att du är en riktig karriärkvinna med många jobbjärn i elden samtidigt, skulle vara kul att veta lite vad du pysslar med på kontoret om dagarna 🙂

 • Reply CharlyWB Jan 22-13 at 11:14 am

  Jag gillar inlägg om erfarenheter av att testa nått nytt. Har du sprungit ett nytt intervallupplägg, testat en knasig dansklass, provat barfotabasket eller tränat i kroppsstrumpa av merinoull? Hur va det? Ännu mer sånt vore kul! Och det behöver såklart inte vara galna saker, utan alldeles vanliga nya erfarenheter är lika intressant.

 • Reply Sandra Jan 22-13 at 11:18 am

  Jag vill jättegärna läsa om hur man tränar som mamma med barn.
  Finns det saker man kan göra tillsammans? Och andra saker som när kan man gå igång att träna efter graviditet och hur tränar man bäst under graviditet?
  Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha i strl. till 4-6 månader.

 • Reply Hanna Jan 22-13 at 11:27 am

  Jag skulle vilja ha mer av dina karriärtips! Kanske lite otippat på en “träningsblogg” men jag tycker att du verkar ha en bra inställning till både träning och karriär vilket inte är alla förunnat. Att du dessutom verkar lyckas bra(?) med “vardagspusslet” är inspirerande för mig som precis är på väg in i livet med en liten kotte i familjen och inser att priorieringar och planering kommer att ändras framöver.
  Tack för att du förser mig med en av mina favoritbloggar!

 • Reply betula Jan 22-13 at 11:28 am

  Jag skulle jättegärna vilja ha övningar (på film) som är enkla att komma igång med, som funkar hemma i vardagsrummet, inte nödvändigtvis tar så lång tid att få till och som framförallt funkar tillsammans m en ettåring som gärna “hjälper till”.
  Vill så gärna komma igång m träningen, men tycks alltid hitta nån kass bortförklaring (hinner inte, ettåringen är i vägen, orkar inte åka iväg osv osv :/ )

 • Reply Mila Jan 22-13 at 11:41 am

  En sak som jag tycker borde uppmärksammas mycket mer, och som jag vill ha mer information om, är kemikaler och barn. Jag vet inte om du är intresserad av frågan men det känns som att det tangerar din blogg med träning, mat, livsstil. Det är hemskt att barn utsätts för tungmetaller i välling, bromerade flamskyddsmedel i möbler, kemikalier i solkrämen som behövs på skidresan eller en massa skit i kläder, speciellet funktions/impregenrade kläder. Kanske kan du skriva om just barnkläder t.ex. i samarbete med något barnklädesföretag för att sätta fokus på frågan och reda ut begreppen?!

 • Reply Cajsa Jan 22-13 at 12:30 pm

  Jag skulle gärna vilja läsa om/mer om aktiviteter/träning tillsammans med barn. Alltså förslag på och tankar kring hur man väver in kul aktiviteter/träning tillsammans med barn i olika åldrar.

 • Reply Maria Jan 22-13 at 12:38 pm

  Jag skulle vilja läsa mer vardagspussel tips/tänk/reflektioner! Hur man bör/kan prioritera tänka kring ALLT som man anses bör klara av att bolla.

  Tack för en bra blogg 🙂

 • Reply Elin Jan 22-13 at 12:48 pm

  Åh, jag vill vinna en sån där till min nya lilla kotte att mysa i nästa vinter!

  Jag vet att detta inte är superaktuellt för dig just nu, men det hade varit kul att läsa om hur du tänkte och gjorde kring din träning när du var gravid. Det är liksom högaktuellt för mig, och du kanske kan tipsa lite eftersom du har hela facit, om man kan säga så. Hur skulle du göra till nästa gång, om du fick ändra något?

 • Reply Ida F Jan 22-13 at 12:50 pm

  Först och främst – TACK för all inspiration!
  Jag skulle vilja höra mer om dina tankar kring mat/hälsa/träning. Hur du prioriterar, tycker, tänker kring att få hela hjulet att snurra. Och gärna dina tankar kring hur man når ett mål, som en tävling, med förberedelser och träning, men kanske mest den mentala biten.

  Tack igen!

 • Reply Sofia Jan 22-13 at 1:30 pm

  Jag tror folk i allmänhet inte har en aning om hur det är att vara elitidrottare. Framförallt elitidrottare i en sport utan pengar. Hur får man ekonomin att gå ihop när man tränar på heltid? Vad lever man av? Hur orkar man jobba och dessutom träna 20-30 timmar per vecka? Vi får ofta se reportage om gräddan som slagit igenom och som kan leva på sin idrott(Dvs idrotter som syns i media)men slå ett slag för alla dessa elithjältar som satsar och tävlar utan att synas och utan att få några pengar. Det är bara att plocka valfri idrott som du inte brukar läsa om i media, leta upp stjärnan i sporten och kör. Personen i fråga blir säkerligen väldigt nöjd för välförtjänt uppmärksamhet.

 • Reply Åsa Jan 22-13 at 2:09 pm

  För att spinna vidare på barns ungdomars träning och elitidrott så undrar jag hur du ställer dig till elitidrott kontra motions (rolig) idrott för barn & ungdomar, och med din erfarenhet om du skulle vilja att ditt barn satsade på elitnivå (rent hypotetiskt eftersom man inte kan styra barnens val). Jag har själv idrottat på junior elitnivå inom en konditionsidrott och kan se både för- och nackdelar med att tillbringa sin ungdom tränandes/tävlandes.

 • Reply Magnus Jan 22-13 at 2:14 pm

  Hej! jag skulle vilja läsa om att få vardagspusslet med småbarn,dagis,sjukdom och arbete samt att hålla sig i bra form för att springa lidingöloppet på 2.15.

  Mvh Magnus

 • Reply Sofia Jan 22-13 at 2:29 pm

  Jag gillar att få inspiration och läsa om träning i förhållande till familj, hem och jobb. Vardagspusselsträning men också tips på hur man kan bryta mönster och tänka nytt.

 • Reply Katta Kvack Jan 22-13 at 2:30 pm

  Jag vill alltid läsa mer om hemmaträning, funktionell hemmaträning – effektivt, snabbt och som inte ligger under hot att bli bortprioriterad för att den inte hinns med – för så är det ju, jag har 0 minuter innan jobbet, men på kvällen, efter middag, badning, nattning, har jag lite tid. Hur tränar man tyst hemma så att man inte väcker en 1-åring? DET vill jag ha tips på!

 • Reply Katta Kvack Jan 22-13 at 2:31 pm

  Åh! Och så vore det kul med prova-på reportage – där du testar på olika sporter och skriver lite om. Och då röstar jag omedelbart för roller derby, för det är världens roligaste sport, men jag hinner inte träna den eftersom den också kräver en del tid som jag inte har just nu.

 • Reply Annoula Jan 22-13 at 2:41 pm

  WOW! VILL HA!

  Jag vill ser fler inlägg på träningstips tillsammans med barn… Hur får man till några extra styrkeövningar på promenaden? I vardagsrummet? Korta och effektiva pass som går att klämma in mellan blöjbyten, skrik, panik och… MYS!

  Ja… Lite sådant helt enkelt!

 • Reply Jessica Hellström Jan 22-13 at 2:55 pm

  Jag skulle vilja bli inspirerad av nya träningskurser, träningsredskap, appar, ja allt som har med nyhet, teknik, hälsa och långt till sommarpeppning.. Det är vad jag behöver just nu – en morot till att orka ta mig upp ur soffan!

 • Reply Malin Jan 22-13 at 3:10 pm

  Eftersom jag själv är gravid skulle jag vilja att du skrev lite om gravidträning. Det råder delade meningar huruvida det är okej att springa eller inte, att träna de inre magmusklerna eller inte. Dina egna tankar och erfarenheter kring detta är något jag skulle uppskatta! Även hur man kommer igång med träning efter graviditeten är ett ämne som kommer beröra mig om några månader. Dessutom älskar jag dina utmaningar, fortsätt med det!

 • Reply Anna Jan 22-13 at 3:14 pm

  Tycker redan att du har en bra blandning. Men annars tänker jag på hur man hittar (och håller fast) vid ett träningsupplägg, alltså hur man håller uppe peppen – speciellt när inte allt går som på räls (sjukdom, trötthet, tidsbrist osv) Du skrev ett himla bra inlägg om det förut (träna i kaosläge eller liknande).

 • Reply Elin Jan 22-13 at 5:37 pm

  Hejsan jag började nyligen läsa din blogg och tycker att den är riktigt intressant. Jag själv är mammaledig just nu och har börjat träna lite smått. Power walks varje dag och cirkel träning en gång i veckan. Jag känner att jag vill mer med min träning men vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga för att komma dit. Tips på hur man kan träna hemma med enkla medel och när man är ute på en promenad med barnvagnen. Kost och träning som gör mig pigg och glad så jag orkar med hela dagen! 🙂

 • Reply Kristin Jan 22-13 at 5:44 pm

  Skulle vilja att du skrev lite mer om träning efter graviditet, tips på bra träning att utföra i hemmet eller ute med barnvagnen som sällskap!

 • Reply Sara Jan 22-13 at 7:48 pm

  Åh, jag vill tävla! Som jag precis skrev i din enkätundersökning så skulle jag gärna läsa lite mer om att träna som gravid. Även om jag vart gravid två ggr tidigare så har jag aldrig tränat som gravid, så där står jag nästan lite handfallen.

 • Reply Åsa Jan 22-13 at 8:57 pm

  Hejsan!
  jag hittade till din blogg när jag letade efter en blogg som skulle fungera som inspiration och blev glad när jag hittade en sådan vältränad mamma:-)

  Jag skulle vilja läsa mer om tips på nyttiga mellanmål som jag tycker är svårt att få till som den stressade mamma jag är samt bra övningar för sladdriga mammamagar och hängrumpor.

 • Reply Ida Jan 22-13 at 9:22 pm

  * Fler texter likt ditt livspussel-inlägg den 26 augusti! Helt underbart!

  * Hur får man ihop dagarna med jobb, pendling, barn,hemlagad mat, träning, städning, kärlek, vänner, medmänsklighet? Hinner man med allt? Eller är det det som är trollformeln – att kunna prioritera? Hur prioriterar man sig själv?

  PS.Vissa av dina pepptexter skriver jag ut och pyntar min arbetsrummet med.

 • Reply Karolina Säll Jan 22-13 at 9:50 pm

  Det är väldigt peppande med följetonger! Jag uppskattar väldigt träningstipsföljetongerna med övningar för ny inspiration. Exempel din starka ben till skidsäsongen. Eller starkast armar… Det är korta inlägg som är lätta att följa, med bra inspiration av nya övningar eller gamla som man glömt !

 • Reply Clara Jan 22-13 at 9:51 pm

  Supertävling! Jag tänkte skriva mamma-träning samt hur man får ihop det med en liten hemma, men såg att flera andra redan skrivit det, så då önskar jag mer ben- och rumpövningar som man gärna kan göra hemma utan maskiner. Älskar dina inlägg med övningar för mamma-magen och brukar kolla igenom dem ganska ofta när jag planerar min träning så ett sånt upplägg på övningar för ben och rumpa vore super! Vore också kul om du kunde tipsa på bra appar inför/under/efter träning.
  Ha det fint!

 • Reply Kristina Jan 22-13 at 10:07 pm

  Som löpare tenderar min träning att bli väldigt enformig. Har jag en kväll att avvara till träning är det roligaste och mest tillgängliga alltid ett löppass. Men med den enformiga belastningen löpningen innebär har det ju blivit några skador på vägen. Så jag söker (enkel) alternativ hemmaträning som på ett bra sätt kompletterar löpningen för att undvika skadorna.

  Tack för en bra blogg!

 • Reply Mia - träning och småbarnsliv Jan 22-13 at 11:32 pm

  Jag skulle väldigt gärna se lite filmer. Sånt är ju kul. 🙂 Till exempel kan du visa olika övningar, film från något pass, visa upp något plagg du gillar, prata om något speciellt ämne eller varför inte laga mat. 🙂

 • Reply Christel Jan 23-13 at 12:57 pm

  Hej!
  Upplever att vi mammor som är måna om vår hälsa och ser träning som en given del i livet får ” försvara” detta. Som att det vore negativt. Vore intressant att läsa om du får många sådana kommentarer , hur du responderar på detta . För min del spelar det ingen roll vad folk tycker då jag för det som gör mig glad och lycklig. Men faktum kvarstår att träna som mamma idag nästan blir skuldbelagt för många. Oerhört trist! Kanske ett inlägg från dig om detta gör att fler faktiskt förstår att det är helt okej å inte ett dugg farligt 😉 att Ta hand om sig själv 🙂

 • Reply Johanne Jan 23-13 at 6:45 pm

  Träning och kost i all form är otroligt roligt att läsa om men jag tänkte mig kanske lite tips om vad man kan göra för enkla/mysiga vinteraktiviteter med småbarn (jag har en som blir 2 i maj och jag har sämst fantasi!).

 • Reply Veronica Jan 23-13 at 8:38 pm

  Jag älskar kläder och prylar, så gärna mer sådant. Och tips om snygga jobbkläder är ett roligt och välkommet inslag för att komplettera träningsinläggen.

 • Reply Aniika Jan 23-13 at 8:50 pm

  Hm, tycker redan nu att du lyckas leverera en utmärkt mix i din blogg. Fler nyttiga recept skulle dock uppskattas.

 • Reply Ulrika Jan 23-13 at 9:40 pm

  Jag skulle vilja läsa mer om dig även om du säkert har skrivit om en del tidigare och även bakar in det i många inlägg. Hur ser ditt förflutna ut, ditt nuvarande vardagspussel, dina tankar/drömmar för framtiden. Även tips på det där som stärker hälsan i vardagen när orken tryter är intressant.

 • Reply Jenny Jan 24-13 at 8:05 am

  Jag gillar blandningen du har på bloggen, att du vågar sticka ut hakan har egna åsikter, men hade som några redan skrivit velat läsa mer om hur ni får vardagen att gå ihop med träning och fler tips på hemmaträningspass.

  Tack för en väldigt bra blogg!

  Jenny

 • Reply Nina - Glamourmamman Jan 24-13 at 10:00 am

  Jag skulle gärna vilja läsa mer om dina träningsupplägg, tips på hemmaträning, och gärna videoklipp på övningar.

  Tack för en härlig och inspirerande blogg!

  Kram Nina

 • Reply Lisa G Jan 24-13 at 1:45 pm

  Vill först och främst tacka för en inspirerande blogg. Kul att du har ett barn, har själv två (ett på snart 3 år och en på 3 månader) och läser mycket av dina gamla inlägg om hur du kom tillbaka efter graviditeten. Jag vill ha mer tips på hemmaträning i stil med ditt senaste Tabataintervall inlägg. Tack och hej leverpastej!

 • Reply Rund är också en form! Jan 24-13 at 7:35 pm

  Åh, hade varit jättekul att få testa isbjörn of sweden. Har bara läst om dem. 🙂

  Det hade varit roligt att höra lite mer om hur en vanlig dag ser ut för dig. Hur du får ihop familjeliv, med träning och arbete? 🙂

 • Reply Dagny Jan 24-13 at 10:21 pm

  ISbjørn of Sweden, kom till mig 🙂 ælskar din blogg, fin blandning av allt møjligt. Ælskar dina inlægg om træning, kladdkakan med lakrits var vældigt god (fler goda recept :)). Vardagspussel låter bekant så tips om det tas gærna emot. Hemmatræning, utetræning och utmaningar vill jag læsa mer om! Fortsætt i samma stil, du ær grym!

 • Reply Emma Jan 24-13 at 10:23 pm

  Hej!
  Jag skulle verkligen behöva få tips på peppande träningsmusik. Vad har du i lurarna? Kanske man skulle kunna önska sig en spotifylåtlista som skulle få motivationen och pulsen att öka!

  Mvh Emma

 • Reply Frida Jan 25-13 at 1:07 pm

  Förs och främst tack för en väldigt bra blogg!
  Det jag skulle vilja läsa mer om är hur du tänker/gör kring ditt träningsupplägg. Jag tycker det är svårt att själv kombinera ihop pass och brukar oftast använda någon crossfit sida med dagens WOD. Men det är inte alltid det passar mig den dagen eller att jag klarar av alla övningar. Så skriv gärna mer om hur du lägger upp dina pass och hur du kombinerar olika övningar.

 • Reply Jag vann! « Rund är också en form! Jan 31-13 at 8:19 pm

  […] ett tag sen hade Sofia en tävling, där man kunde vinna en ”Isbjörn of Sweden” overall. Jag chansade och var med och […]

 • Leave a Reply

  H‰lsa
  Träningsbloggar | Styrketräning.net