Cykelåret 2012. Jag säger det igen. Cykel trendar. På 48 timmar sålde cykelvasan slut! Och såklart vill du väl vara med och leda utvecklingen! Du hann inte med? (lugn jag hjälper!) Trendriktighet inte din grej? (Nähä, men att ha sjukt kul, göra en klassisk sträckning på nytt sätt, dricka blåbärssoppa, skaffa mjölksyra och göra high five i Mora kanske vore något?)

Vi i bloggar om träning tävlar ut tre startplatser till slutsålda cykelvasan. Cykelvasan går den 11 augusti, 90 km från Sälen till Mora. Inte särskilt tekniskt svår cykling och en härlig träningsfest väntar.

För att vinna: Kolla kalendern (du måste ju kunna cykla din vinst!). Skicka sedan en bild som visar hur mycket du gillar cykel och vill vinna en startplats på cykelvasan till info@bloggaromtraning.se före midnatt onsdagen den 13 juni. Vi väljer tre fina/roliga/härliga/stämningsfulla/snygga bilder som belönas med startplatser.

Jag hade tävlat med den här bilden. Den beskriver min cykelvasasatsning med ny 29 tummare i samarbete med Ducati och såklart cyklar jag i kläder från Craft. Skickar du in en bild godkänner du att den kan komma att publiceras om du vinner, ange fotograf!

Author

Write A Comment