Blogger boot-camp - uppochhoppa.se

>Ordning och reda- nu är det freda!

Anmälan till boot-camp mottages endast via mail till sofia.rundgren@erikolsson.se, ej via bloggens kommentarfält. Sista anmälningsdag är 14/2, jag kan dock inte garantera att boende finns kvar på stallmästaregården till det datumet. Hotellet är populärt i maj!
Väntar på svar från Planet fitness om det går att skärna ner kostnaden ytterligare, ex känns det dumt att betala för en promenad i Haga-parken, den kan vi ordna själva!
Oavsett om man väljer att bo på Stallmästaregården eller övernatta hemma så har man fri tillgång till Planet fitness lokaler under dessa dagar. Där finns låsbara stora skåp (dock ej ok att låsa in saker över natten, ev kanske de kan göra undantag de brukar vara tillmötesgående!)

Så fort jag vet hur många vi blir börjar jag jaga sponsring, ex färsk frukt, lunch, bra deal på middag lördag-kväll etc! Bor du i Stockholm, tycker idén är super och har bra kontakter…tveka inte att höra av dig så kan vi planera upplägg ihop!

Privat:

Om en timme slutbetalar vi och får vi nycklarna till nya lägenheten…

Author

7 Comments

 1. >Låter ju helt underbart! kommer du sova där!? men är det inte bättre att köra lördagmorgon-söndag eftermiddage eftersom folk jobbar fredag och kanske är trötta sen? och det blir inte fullt så dyrt med en mindre övernattning.. Men detta är ett härligt initiativ av dig! hur nära träningsstället ligger övernattningsstället?! hur långt är det från centralen? är det lätt att ta sig dit?!

 2. >Hej tjejen! Jag bor ju PRECIS vid både Hagaparken och fitness planet, så om det skulle behövas tillgång till ett kök till, kanske för att samordna en knytis-picnic om vädret tillåter, eller liknande så går det nog att ordna=)

 3. >vilken fantastiskt initiativ!! måste genast undersöka mina möjligheter att komma!! häftigt värre att träffa alla!!

 4. >Lina: Jag lägger in en karta i nytt inlägg nu. Det är supernära mellan de båda platserna, bara tt korsa en väg i princip!

  Det är ganska lätt att ta sig till norrtull från centralen, tunnelbana til odenplan eller buss hela vägen. Kollar upp närmre men det tar inte längre än en kvart i tid. Avstånd…tre-fyra km kanske.

  Många som anmält sig är från sthlm, bara en nattgäst har anmält sig hittills, blir ni inte många kanske det går att lösa utan hotell. Jag kan lika gärna dra igång lördag morgon, det var bara tanken att med restid om man åker lördag så försvinner ju halva den dagen, och det är kanske bättre att avsluta i tid på söndagen så man hinner “landa” hemma innan det är måndag igen, men det gör vi som det funkar för de flesta!

  Ingela: Det är ju toppen! Dra iväg ett mail till mig, jag har skrivit upp dig på deltagarlistan (tolkade det så, men saknar kontaktuppgifter!)
  EM: kolla, kolla, kolla!

 5. >Vilken supertjej du är som ordnar allt detta! Det ska bli så kul! Och än en gång grattis till lägenheten!

 6. Hej! Det verkar vara något knas med länkningen. När jag går in på inlägget om BBC från Bloglovin så hamnar jag på den här sidan och om jag går in på bloggens startsida och sedan försöker kommentera dagens inlägg så hamnar jag här igen

Write A Comment