Blogger Ski Camp 2013, 10-13 januari. Jag är så glad att äntligen kunna ge er all information!

 • Resa till och från Ramundberget i fräscha BMW-bilar (bensin ingår men ingen privatchaufför…)
 •  Avreseort Stockholm, torsdagen 10/1 kl 09.30
 • 3-nätter boende i Fjällängen 6-personer i varje lägenhet. Städning ingår.
 • Frukost fredag, lördag och söndag
 • Middag torsdag, fredag och lördag
 • Skidpass och längdpass för fredag-söndag (dvs liftkort)
 •  Skidor längd o utför. (Prova nya lössnölagg, tuffa pistracers eller skateskidor! Du behöver alltså inte ta med dig egna skidor. Du utrustas på plats!)
 • Gruppskidlektion (alpint) med Sofy, för de som vill
 • Tillgång till Internet, bad, gym och relax
 • Hemresa söndag (ca lunchtid)
 • 18 platser (tre stycken lägenheter om sex personer i varje)

Pris:  2900 kr. Man kan säga att allt utom lunch ingår. Anmälan och betalning till fantastiska Ramundberget. Anmäl dig via mail till maria.pettersson(at)ramundberget.se – genom henne får du betalningsinformation. Vill du bo med någon särskild? Ange detta i samband med anmälan. Jag är ansvarig för att pussla ihop boendet. Anmälan är bindande men platsen kan överlåtas.

Jag vill åka skidor och umgås på naturligt sätt, men med en extra guldkant. Vi reser, bor och äter med lite extra klass, kan springa i strumplästen och underställen mellan lägenheterna.  Hänga, mysa, skratta, utmana oss och ha fantastiskt roligt. Jag vill poängtera att detta är en umgängesresa där jag (som arrangerat fram till nu) är lika mycket deltagare som er andra som åker med. Jag och Ramundberget har skapat förutsättningarna  men på plats är det vi deltagare som tillsammans fyller våra dagar med roligt innehåll! Man gör det man känner för med någon man gillar!

Varför Ramundberget? För att de gärna vill skapa något extra för oss och för att de kommer med roliga kreativa idéer som jag verkligen gillar! Och för att jag har blivit förälskad i verksamheten som vilar på tre fundament: Naturen i form av att vid vägs ände förvalta och hantera den gåva i form av fjäll, vattendrag och mängden snö som gör skidåkningen möjlig från tidig höst till sen vår. Värdskapet som bottnar i Agaton & Britas sätt att ta hand om de allra första gästerna och där det alltid fanns plats för en till vid köksbordet. Få skidorter i Sverige har också en historia värd att berätta, i Ramundberget förvaltar man den historien allt man kan. Det är äkta vara! Jag hoppas att ni är lika laddade som jag är!

Author

26 Comments

 1. Låter kanonskoj! Skall se över min ledighet bara.

  Vet du hur det blir om jag redan har årskort på liftkort både alpint och längdskidor? Påverkar det priset eller gäller samma pris ändå?

  • Sofy Reply

   Hej Anki! Kontakta Maria på Ramundberget via mail – hon är ansvarig för allt kring paketering och priser.

 2. Vilken grej! Och till vilket pris! Vill hemskt gärna men vad ska jobbet säga… Kommer ju hem från Hawaii den 8e januari liksom. Vet inte om jag ska våga fråga…

  • Sofy Reply

   Du kanske MÅSTE medverka på en viktig 31-årsdag i vänkretsen. har hört att man delar ut extra semesterdagar för sånt. Ja, faktiskt! <3

 3. Det låter mys. Längtar verkligen efter stugliv och skidåkning 🙂 För mig känns avståndet som det största hindret. Kollar redan både tåg (14-18 tim och c:a 1 000 kr) och flyg (halvdåliga anslutningar och c:a 1 500 kr extra) men jag har inte gett upp tanken ännu…

 4. Åh vilken grej! 🙂 låter som ett fantastiskt upplägg! Skulle gärna åka med om jag inte vore student med just nu helkass ekonomi. Blä för det. Men gärna 2014! :-))

 5. Hade jag inte varit i besittning av både fjällstuga med helpension (läs underbara mamma lagar) och snösäkra skidspår runt knuten hela vintern och vårvintern hade jag alla gånger hoppat på. Priset är ju toppenbra och jag hoppas att många tar chansen. Snösäkert! Jag har varit i Ramundberget förr och du kör inte med någon falsk marknadsföring, det är precis sådär mysigt och bra som det verkar! Håller tummarna för att det blir fullt på din resa!

 6. Måste man ha egen blogg för att hänga med? Eller räcker det att “bara läsa” sådana och kompensera med ett kraftigt skidsug? Låter som en kanonrolig helg.

 7. Åhh vad härligt det låter! I helgen var jag och ett gäng tjejer uppe i Ramundberget och åkte mountainbike på fjället. Efter fem timmar underbar cykling upp och ner tog vi en välförtjänt varm choklad med grädde framför brasn på Fjällgården, kan verkligen rekommenderas!

 8. Oj det här låter helt magiskt. Som läsare av flera “bloggar om tränings” bloggar känns det som att man känner de fast ni inte har en aning om vem jag är haha. Ni inspirerar ! Måste man blogga för att hänga med .

  • Sofy Reply

   Vad roligt att du läser hos oss och tack för beröm! Jag tänker såhär: Man behöver absolut inte ha en egen blogg, däremot tror jag att det är väldigt roligt om man på något sätt är del av den community som träningsbloggvärlden är. Om man kommenterar hyfsat ofta har man en känsla för varann – det är kul och givande. Kanske ännu roligare då, men det är inget krav i sig!

 9. Guud vad härligt det här låter. Känner mig så sugen. Måste dock kolla upp en del logistik innan jag tar något beslut. Mys!

 10. Pingback: Roligt roligare roligast på Löpcoachutbildning « Runnerslove- en kärlekshistoria

 11. Låter så jäkla grymt!!! Säger som övriga, tål verkligen att kika på om det skulle vara möjligt! Dra ihop några från min ände av Sverige och bila de ca 25 milen från oss!!

  • Din del av Sverige? Själv bor jag i Malmö och mitt största hinder till det här är transporten till och från Sthlm. Fler med detta problem? Maila mig elin.theander(at)gmail.com.

   • Sofy Reply

    Elin! Jag lyfter in din fråga i facebookgruppen! Jag vet att det redan finns två skånetöser anmälda, så kanske är hjälpen närmre än du tror!

 12. Pingback: Vinterpeppigt | uppochhoppa.se

 13. Pingback: Skidresa till Ramundberget « Träningsglädje

 14. Pingback: Siffror | uppochhoppa.se

Write A Comment