Helgen 8-9 september är det dags för Reebok CrossFit Fitness Championship, arrangerad tillsammans med CrossFit Nordic i Sätrahallen. Att gå och kika på eventet är gratis, värsta bästa grejen! I samband med tävlingarna vill vi arrangörer av Blogger Boot Camp bjuda in er läsare som skriver en egen blogg till ett härligt inspirationspass tillsammans med Reebok.

Söndagen den 9 september kl 11:30 tränar vi Crossfit i Reeboks container på baksidan av hallen, beläget vid athleternas green room. Passet är utomhus, effektiv träningstid cirka 30 minuter och hela passet tar totalt 45-60 min (för vi behöver nog fnissa av oss lite nervositet gissar jag. Och kramas, det är obligatoriskt!)

Det vore fantastiskt kul att träffas, säga hej till bloggkollegor och träna tillsammans. Det spelar ingen roll att vi inte träffats förut, nu har vi ju värsta bästa chansen! Direkt efter passet vid 12.30 drar finalen i tävlingen igång för den som vill kolla. Först masters (40+). Womens börjar 13:15, mens 14:00. Prisutdelning 15:00. Både att gå på Crossfittävlingen som publik och att delta på vår bloggträff är gratis!

OSA genom att fylla i det här anmälningsformuläret då det är begränsat med platser och först till kvarn gäller. Och som sagt, denna gång är det endast för de som har en egen blogg. När eventet är fullt tar vi bort anmälningsmöjligheten!

Eventet är fullt!

Träningshälsningar
Blogger Boot Camp-crew (jag, Mela och Terese)

 Blogger Boot Camp är Sveriges största träningsevent för träningsbloggare. Vi står för gemenskap, glädje, endorfiner och att alla duger! Blogger Boot Camp 2013 är under planering. Mer info om tidigare års event finns på bloggerbootcamp.se.

Author

9 Comments

 1. Jag anmälde mig för ngr dgr sedan. Minns inte om jag fick en bekräftelse på mailen. Borde jag ha fått det?

  • Vi stänger anmälan när den är full och skickar ut ett välkommenmail till de som deltar! 🙂

 2. Ska bli roligt att höra vad du tycker om arrangemanget i år mtp hur kritisk du var i fjol. (Samma folk som arrar, annan sponsor bara)

  • Ja! Det ska bli jätteroligt att besöka evenemanget igen. Jag tror och hoppas att de tog till sig av delar de kunde förbättra, det känns som att det har hela crossfitvärlden att vinna på. Jag hoppas på att publiken ska kunna hänga med bra, se bra och verkligen bara njuta av fantastiska prestationer!

  • Sofy Reply

   Självklart får killar vara med! Alla som skriver en blogg är välkomna – det är gratis, både attgå på crossfittävlingen och att testa träningsformen tillsammans med oss!

 3. När jag fick mailet var min spontana tanke “yehej, jag som är så sugen på att testa crossfit, perfekt!” tills jag insåg att jag är iväg på konferens med jobbet den söndagen… så kan det gå 🙁

  Hoppas att ni som kan vara med får en toppensöndag!

 4. Jag har till min egen förvåning och lite fasa faktiskt) anmält mig till själva tävlingen… Jag är nybörjare på Crossfit och jag inser när jag läser om de övriga anmälda att det verkligen inte är det. Men jag tror på att man ska kliva utanför sin komfortzon lite då och då och jag är så oerhört trött på att tjejer inte kan tänka sig att anmäla sig till tävlingar/jobb/utmaningar om de inte känner sig jättebra/supertränade/överkvalificerade. Vad hände med att bara göra för att det kan vara en fantastisk och ny erfarenhet? Så alla ni tjejer som hänger här på sidan och känner för att testa något, här är ett tips, det finns nog säkert något för alla här (http://sog2013.se/?p=1). Själv tänker jag ställa upp i Crossfit-tävlingen med samma inställning som i dag: ett kliv utanför komfortzonen är ett kliv fram i livet!

Write A Comment