Lördag morgon till söndag lunch coachade jag 16 tjejer på fullbokat löparläger på Skeviks gård. 

Jag arrangerar lägren för Facebookgruppen Springande tjejer och det är en stor ära och med mycket gläde som jag genomför dem. Under helgen har jag sett löpsteg utvecklas något enormt, det har varit pigga ögon, rosiga kinder och syfte och genomförande har matchat precis. 

Jag har pratat träningsplanering och passuppbyggnad utifrån Borgskalan, visat skillnaderna mellan tröskelträning, “slaskpass” och VO2max-pass och vi har pratat fotstyrka, vikten av kontinuitet och progression till prestationsbaserade mål. 

Det har regnat och ruskat och styrkecirkeln fick flytta inomhus. Maten har som alltid på Skevik varit fantastisk och jag stänger en fin helg uppkrupen i soffan, nöjd över att ha fått gjort skillnad. Det är inte rocket science, men ögonglitter, leenden och utveckling, att få ge och skapa det – det är jag nöjd och stolt över! 

Nästa löparläger blir till våren 2018, 5-6 maj är ett av flera datum! 

Author

4 Comments

  1. En underbart inspirerande helg! Tack Sofia. Träningsvärk i rumpa och lår idag…. Ska sätta mig och göra nytt träningsschema efter vistelsen. Mer styrka och längre intervallpass bland annat!

  2. Sedan några dagar tillbaka (två veckor kanske?) så säger min telefon ifrån när jag försöker öppna sidan på mobilen. Typ att den inte är säker, eller något liknande. Hände aldrig innan och det är inga problem att öppna på datorn. Är det något som ändrats med hemsidan eller är det min telefon som blivit kinkig? =)

    • Sofia Reply

      Jag vet! Det är ett problem som dykt upp när jag bytt webbhotell, töm cache / webbhistorik / cookies!

Write A Comment