Author

13 Comments

 1. Jag ska vara med, det har jag redan skrivit på mailen! :)) <3 <3 !!! (alla tecken jag kan komma på!)

 2. Har en liten önskan som jag undrar om du kanske kan göra något åt. När man läser din blogg via mobilen hamnar rutan med “tweet” och facebookknappen så att man knappt kan läsa texten, väldigt irriterande. Eftersom jag oftast passar på att läsa när jag sitter på pendeln, väntar på någon etc. blir det oftast via mobil…

  • Sofy Reply

   Oj, låter konstigt! Jag läser den mdd både android o iphone utan det problemet. Bloggaromträning reklamen sitter ivägen ibland men kan ej flyttas. Läser du via någon tjänst?

   • Samma sak händer för mig när jag läser ifrån iphonen. Om man läser i grundläget är de inga problem, men oftast vill man dra upp texten lite större – och då hamnar den den i texten.

 3. Åh, låter grymt skoj! Förutom att jag förmodligen kommer vara uppe där i 16 dagar precis innan så frågan är om jag lyckas ta mer ledigt… Eller så kanske man kan planera om och åka hem efter nyår så man åker upp den här helgen med er istället..:)

 4. Betyder det att det inte blir något Blogger Boot Camp nästa vår? Jag är gravid och beräknad i slutet på oktober, är lite osäker på om jag kommer vara i tillräckligt bra form för att kunna vara med i mitten på januari redan.. :/

Write A Comment