Det är inte alltid lätt att ta sig ut. Det är inte alltid enkelt att välja träning. Det är inte alltid lätt, jag vill att ni ska veta att jag också känner så. Men vet ni?

Det finns inget bättre än att göra det där passet som tog emot innan. Att landa hemma på trappen med regnvått hår och bara glädje i bröstet. Att byta stillasittande tristess och vädermisär till pulshöjning och ögonglitter.
image
Det är något med den här sommaren som liksom kämpar emot. Som är uppförsbacke om vi inte själva skapar medvinden.

Jag hade kunnat välja att låta bli. Det var inte lätt att ge sig ut. Men 45 minuter löpning och några hoppserier och löpskolningsövningar senare är livet enkelt.

Regn eller ej. Mitt hjärtas styrka och min kropps energinivå är mitt ansvar. Det handlar alltid bara om att göra ett val. Jag och du är sådana som väljer träning.

vad tränar du nästa gång det tar emot?

Author

9 Comments

 1. Kan bara hålla med!
  Och herregud så trist denna sommar hade varit om det inte hade varit för löpningen, det har ju varit så bra springväder så man har ju liksom inte haft någon anledning att sitta inne och sura över mulet och 16 grader… Även om jag har gjort det också 😉

 2. Vädret denna sommar har varit toppen för träningen 🙂 jag snörar helst på mig skorna när det tar emot. Men tänker satsa lite mer på styrka nu efter sommaren. Risken blir annars att löpningen blir för favoriserad och det pallar inte kroppen i längden.

 3. Ja noen ganger må man bare knyte skoene og komme seg ut. Har jeg bestemt meg for at jeg skal trene, så “får jeg ikke lov” til å avlyse. Selv om det bare er med meg selv. Da får det heller bli en kort løpetur i stedet for en lang, eller noen styrkeøvelser hjemme i stedet. Og det er helt sant. Etterpå kjennes det så mye bedre!

 4. Igår var det så där. Regnet öste ner, åskan dundrade och strömmen gick. Mina löparvänner som jag planerat kvällen med fick åsk-huvudvärk och regn-skräck. Själv suckade jag, tänkte att jag också skulle stanna hemma, men så slog det tillbaka. Så där “Nej, vad fan! Jag har ju planerat att springa idag! Jag SKA springa!”.
  Bara åskan tog slut stack jag ut. På med kepsen bara! Sen kan det regna!

  Tungt och stumt. Men glad i själen!

 5. Pingback: Hållbar hälsa – 3 tips | En Emilia - hälsa - life design - vila

 6. Tack för peppen! Precis vad jag behövde! Körde ett styrkepass och mår nu mkt bättre! Ska tänka på dina ord när det är motigt “för jag är en sån som tränar” å så bara att ge sig ut!!!

  /trogen läsare

 7. Det är när man inte kan träna som man vill det allra mest.

  Jag har varit förkyld, tagit hand om barn samt strulat med sovrutiner hos den yngsta och som toppen på allt så ska jag dra ut två visdomständer idag! Men jag antar att den som väntar på något gott… Snart kanske jag kan få till lite träning då inte allt annat kommer emellan.

Write A Comment