På BBC tävlade Löplabbet ut en löparryggsäck  bland de som tipsade om träning i vardagen på. Läs alla deltagares tips i Löplabbets blogg! 31 grymma och bra tips hur man får ihop träningen med sitt vardagsliv.

Träna med en/flera kompis(ar) eller en partner (nä – det har vi bara EN!)  tycker jag är ett grymt tips. Kvalitetstid de luxe! Båda (eller flera kompisar) blir glada, livet blir härligare och ni får lära känna varandra på flera plan. Vänskap djupnar med pepp och svett. Jodå.


Även vår andra sponsor Bonaqua hade tävling. Släck törsten och rocka längst. Vissa var bättre på det än andra. Alla var dock glada!

Foto, samtliga bilder detta inlägg: JaneHaglund.se

Bonaqua hade med sig några av sina goda vatten. Jag är beroende av päronsmaken, men tycker också att fläder/citron är härlig! Nytt för våren är hallon/lime. Gott och svalkande det med! Pluspoäng för sugkorken!

Author

2 Comments

  1. Det tycker jag också var ett bra tips. Hade gärna träffat en kille som jag kunde träna med. 🙂

    SV: Ah shit vad dålig koll jag har, ändå har jag läst massa BBC. Sorry för det. Jag har iallafall läst överallt att ni gjorde ett bra jobb. Hoppas som sagt vara med nån gång. 🙂

  2. Jag funderar ofta på det med hur fantastiskt det är att träna med andra. Inte bara för att det är kul och extra “bra” utan även för att det är som en slags “gratis terapi” Under ett löppass kan berätta saker man aldrig skulle berätta om annars t.ex. Som om stängda kanaler liksom öppnas upp. Märkligt, eller hur?
    Fast det är skönt att träna själv också.:-)

Write A Comment