Till dig som är en sådan som hatar att börja om men som gör det ändå. Till dig som fastnat. Till dig som längtar, önskar, anar en förändring. Till dig som kommit en bit på väg. Till dig med klara målet och du med lösa planen. Till dig på toppen av pallen.

Till dig som får nog och går ut. Till dig med tålamodet. Till dig som får nog och vansinnesskriker och till dig som önskar du hade någon att bli vansinnesarg eller tålamodstom på. This too shall pass.

Till dig som njuter vindens sus, du som hör roddmaskinen brus. Till du och du och du som har en träningsdate bokad och som är hela skillnaden för någon annan. Till ditt glitterleende och stegets extra studsighet. Till dig med tightsen, du med shortsen, du som glömde träningsväskan hemma.

Till dig med form i antågande och du som tappat tråden. Till löparen, hopparen, cyklisten och bodybalancebruden. Till dig som behöver en puff och till dig som ger den. Till nörderi och obryddhet. Till dig som väntar ivrigt på instruktören, till dig som är instruktören. Tack till dig som projektleder, håller dörrar, sopar mattor.

TACK till det du delar, det du skapar och det du inspirerar till. Allt det här det är till dig.

 

Author

3 Comments

  1. Tack till dig som ger oss inspiration och tänkvärda inlägg.

Write A Comment