Det var ett tag sedan jag berättade om min träningsplanering och så kan vi ju inte ha det du och jag! Ingarö är ett cykelmecka och i helgen kändes det som att alla tog ut sina cyklar. Vi monterade studsmatta när vi kom hem istället men nu, nu är det dags att komma ut på cykel för mig med. Det bästa med cykel är att det finns två helt olika men lika ( nästan) härliga cykelsätt och jag vill faktiskt få in både stig och asfalt denna vecka. Vi får se om jag lyckas!

Såhär ser min planering ut. Mer träning än på länge, jag är glad och nöjd om jag får till tre pass men sätter ett mål om 5-6 denna vecka.

Måndag: Löpning med löpskolning och 15 min avslutande coreträning.

Tisdag: Mountainbikepremiär för våren, tänker mig 40 min rulltid ungefär!

Onsdag: Överkroppsstyrka, rygg, axlar, skuldror. Kanske nedan pass?

Torsdag: Vila, 60 minuters lunchpromenad.

Fredag: Löpning, intervaller, 8 x 2 minuter, tröskel, plus 20 min löpstyrka för knä och höft.

Lördag: Cykel?

Söndag: Löpning, distans, 1 h.

 

Author

3 Comments

  1. Ser ut som en härlig träningsvecka 🙂 Här hoppas jag få till 2-3 löppass och 2 styrkepass denna veckan 🙂

    • Sofia Reply

      Men bra där! Laddar du mot något särskilt löparmässigt nu eller är det bara härligt att springa? ( kan förstås vara både och det där!)

      • Laddar för lopp, först ut blir Vår Ruset i maj. Känns som lagom att börja med 5km och sedan blir det lite 10km lopp under vår och sommar. Till hösten tänkte jag ta mig runt HBG marathon bara för att fira att kroppen verkar hålla sig skadefri och för att det är kul att träna igen efter diverse sjukdomar och skador 🙂

Write A Comment