Rubriken blir kanske lite missvisande, det ska vara vilodag mellan dagarna, men det gick vi ju i genom i tisdags. Torsdag (idag) och lördag kör vi igen och vi gör armhävningarna efter schema nedan. Först torsdag. 90 sekunder vila mellan dina set. På lördag får du lite mer vila, hela en och en halv minut!

En grej är bra med det här har jag märkt. Det går alldeles utmärkt att göra armhävningarna innan man går och lägger sig, mellan tandborstning och sänggående liksom. Om man läser några bloggar eller lite bok efteråt och kan varva ner på så sätt. Jag vill härmed slå fast att man inte måste duscha efter armhävningsutmaning. Om man inte absolut vill alltså. Orka liksom! Phu. Varm blir man. Och glad. Hur går det för oss?! Pepp, kul, svårt?

Lördag. Gör dem på morgonen en stund efter frukost. Annars blir de inte av. Utmaningsvecka 1 är färdig då. Sen startar vi om på måndag. Heja er! Så himla bra på armhävningar snart!

Author

9 Comments

 1. TACK för att du lade upp det så tidigt! Jag var i gymmet 06.30 och körde bla detta. Tog armhävningarna i slutet av passet och kände att det var betydligt jobbigare. Men det är bara att kämpa på, jag är mycket peppad!

 2. Det här gör jag på hotellet ikväll – för nu blir det Stockholm!! Super, här ska nötas. Snygga armar får vi ju på köpet, eller hur!

   • Sofy Reply

    Nu är jag också klar! Anna övervakade och fick direktrapport i facebook messenger. Stabilt att jag alltid gör mina armhävningar under övervakning va?! Maxade på nio när jag behövde göra sju. Vi är klart på g!

 3. Har totalt missat ditt inlägg med utmaningen, men har nu snabbt läst bakåt och hoppar på utmaningen! Del ett avklarad!

 4. Det går bra! Hann inte med på dagarna, så jag kör med en dags fördröjning, men det funkar ju med! Gick bra med första passet, maxade med “bara” tre på tå, men körde tio till på knä!

 5. Hade missat detta – men nu är jag med 🙂
  Maxade bara fem på tå – men då har jag ju chans till god förbättring 🙂

Write A Comment