Om du är i behov av en löparjacka  tycker jag att det här är ett toppenköp. Craft PR WP stretch jacket (performance wind proof) kombinerar stretchigt följsamt tyg i ryggen och på armarna med vindskyddande förstärkt (men smidigt här med) framsida. Bara där har den mycket som många löparjackor saknar. Reflexdetaljer gör att du syns från alla håll, halsens insida är supermjuk, ärmsluten sluter tätt mot handleden och bodymapping gör att jackan aldrig hindrar dina rörelser. Det finns en ficka för exempelvis kort, nyckel eller mobiltelefon och den är smart lutad bakåt mot ryggen istället för framåt nedåt.

Sen är den snygg som tusan enligt min mening. Som såklart har fallit pladask. Det är en löparjacka som är som en skön lager två tröja men som är en jacka. Fullträff!

Vill man göra ett kap (nåja, det är en slant men jag skulle säga att man får en extremt välarbetad löparjacka som kanske är det skönaste i din garderob för pengarna) kan man hålla koll kvällstid på Sportamore. Jag har sett att de under en längre tid kör den på kvällskampanj. Då för 876 kr istället för 1095. Fem upphopp av fem möjliga!

Här ska ni veta att jag satt i över fem minuter och försökte komma på något lite sämre, så att jackan inte skulle få precis full pott, för det är ju så himla genomkäckt. Men nej. Den är så bra. Punkt.

Author

4 Comments

  1. Jackan ser verkligen mer ut som en mjuk skön tröja. Mysig. Måste se till att prova den (så kan jag beställa på nätet efter det)!

    • Sofy Reply

      Ha ha, fast det rabatterade priset är den verkligen värd. En psykologisk gräns där vid tusenlappen.

Write A Comment