25 
Delar från Craft, hösten 2012

elite wind jersey craft 1024x602 Delar från Craft, hösten 2012

craft aw12 1024x679 Delar från Craft, hösten 2012

craft höst 2012 aw12 975x1024 Delar från Craft, hösten 2012

craft elite wind jersey 1024x679 Delar från Craft, hösten 2012

craft hösten 2012 1024x784 Delar från Craft, hösten 2012

craft performance long sleeve tee 1024x800 Delar från Craft, hösten 2012

craft höst 2012 1024x774 Delar från Craft, hösten 2012

Om jag är kär i höstkollektionen Blackberry från Craft? Så jäkla kär så att det är larvigt. Jag tror jag tänker bo i den mjuka underställströjan med snygg farfarströjeknäppning och perfekt rundad halsringning. Leva vill jag i snyggturkos nyans och vackra detaljer på bröst, rygg och armslut. Springa, hoppa, skratta i vindtät ultralätt tröja som värmer händer och ändå ger pulsklockeåtkomst.Förflytta mig i min absoluta tunna favoritfunktionströja med lång ärm. Fjärilar i magen, bubbel i benen. Kärlek till lila och turkost. Nu får hösten gärna börja!

Jag lovar att återkomma med namn och länkar och lite fler plagg när grejerna finns på lager i webbshoppar. Det borde vara ganska nära nu!

Reagera/Agera. SOFY

25 thoughts on “Delar från Craft, hösten 2012

 1. Jäklars vilka snygga kläder!!! Jag känner habegäret komma och om jag tänker efter riktigt noga… har jag inte lite glest med träningskläder i garderoben… hmmmm tror det :)

 2. Men GAAAAAH! Vad snyggt! Jag som precis kom överens med Mannen att vi inte skulle köpa så mycket träningskläder i höst utan vänta till NY. Men liiiiiite kan man ju. :)

 3. JA! Rapportera direkt när de finns ute i affärer, då köper jag direkt de två lila och turkos! :D
  Gud vad jag är trött på rosa detaljer! bläh.

 4. Yes, äntligen!! Nu kommer belöningen efter alla rosa år. Turkost och lila. Mina färger. Älskar! Längtar! Tack för smakprov! :)

 5. “Handskdelen” på löpartröjan är genialisk! Det tänkte jag redan inför förra kollektionen (och ändå finns ingen sån tröja i min garderob än- måste ändra på saken!)

  Det har hänt så mycket med Crafts plagg de senaste 5 åren och de blir bara snyggare och snyggare. Så kul att mode och funktionalitet vävs ihop numera. Gäller även många andra märken och det är kul att ha mycket att välja bland! Jag älskar dessa veckor när alla träningsmärken (och barnklädesmärken för den delen) släpper sina kollektioner. Så mycket inspiration i luften!

 6. Supersnygga kläder å fin sida du har!! Nu får jag massor av härlig ny inspiration, ser fram emot att kunna shoppa av Craft kläderna”"
  Kram

 7. Åh den där underställströjan vill jag ha, behöver en ny till vintern!

  Smart löpartröja/jacka!

  Trevlig blogg :)

 8. Vilka snygga kläder! Och vad fint du passar i den lila färgen! Nu drar det allt i shopppingtarmen… hehe

 9. Wow! Det var det bästa jag sett från Craft någonsin. Och jag tror att du får byta signaturfärg från orange till lila för jäklars vad bra du passade i den färgen!

Ge ett svar - jag blir glad för din kommentar!

Emailadresser lämnas aldrig ut till tredje part.