Om jag är kär i höstkollektionen Blackberry från Craft? Så jäkla kär så att det är larvigt. Jag tror jag tänker bo i den mjuka underställströjan med snygg farfarströjeknäppning och perfekt rundad halsringning. Leva vill jag i snyggturkos nyans och vackra detaljer på bröst, rygg och armslut. Springa, hoppa, skratta i vindtät ultralätt tröja som värmer händer och ändå ger pulsklockeåtkomst.Förflytta mig i min absoluta tunna favoritfunktionströja med lång ärm. Fjärilar i magen, bubbel i benen. Kärlek till lila och turkost. Nu får hösten gärna börja!

Jag lovar att återkomma med namn och länkar och lite fler plagg när grejerna finns på lager i webbshoppar. Det borde vara ganska nära nu!

Author

25 Comments

 1. Allt var verkligen grymt snyggt! Sedan gör det ju sitt till att jag älskar både lila och turkost…:)

 2. Åh, om Craft ville sponsra mig ett år istället för att jag sponsrar dom. 🙂

 3. Jäklars vilka snygga kläder!!! Jag känner habegäret komma och om jag tänker efter riktigt noga… har jag inte lite glest med träningskläder i garderoben… hmmmm tror det 🙂

 4. jag älskar mest dom nya grejjerna som kommit in som har vantar på tröjjan.. så himla klockrent! =D

 5. Men GAAAAAH! Vad snyggt! Jag som precis kom överens med Mannen att vi inte skulle köpa så mycket träningskläder i höst utan vänta till NY. Men liiiiiite kan man ju. 🙂

 6. JA! Rapportera direkt när de finns ute i affärer, då köper jag direkt de två lila och turkos! 😀
  Gud vad jag är trött på rosa detaljer! bläh.

 7. Yes, äntligen!! Nu kommer belöningen efter alla rosa år. Turkost och lila. Mina färger. Älskar! Längtar! Tack för smakprov! 🙂

 8. Shit vad mkt fint! Och i helt i ” mina ” färger också…kan bli en dyyyr höst:-)

 9. “Handskdelen” på löpartröjan är genialisk! Det tänkte jag redan inför förra kollektionen (och ändå finns ingen sån tröja i min garderob än- måste ändra på saken!)

  Det har hänt så mycket med Crafts plagg de senaste 5 åren och de blir bara snyggare och snyggare. Så kul att mode och funktionalitet vävs ihop numera. Gäller även många andra märken och det är kul att ha mycket att välja bland! Jag älskar dessa veckor när alla träningsmärken (och barnklädesmärken för den delen) släpper sina kollektioner. Så mycket inspiration i luften!

 10. Supersnygga kläder å fin sida du har!! Nu får jag massor av härlig ny inspiration, ser fram emot att kunna shoppa av Craft kläderna””
  Kram

 11. Åh den där underställströjan vill jag ha, behöver en ny till vintern!

  Smart löpartröja/jacka!

  Trevlig blogg 🙂

 12. Vilka snygga kläder! Och vad fint du passar i den lila färgen! Nu drar det allt i shopppingtarmen… hehe

 13. Wow! Det var det bästa jag sett från Craft någonsin. Och jag tror att du får byta signaturfärg från orange till lila för jäklars vad bra du passade i den färgen!

 14. Pingback: Länkkärlek som gör mig alldeles varm « Katta Kvack

Write A Comment