Craft Elite wind jersey, höstens nyhet och en absolut favorit till rabatterat pris hos mina kompisar på Sportamore. Du sparar 200 kr och denna optimala höstlöpningströja blir din för 799 kr. Alltid fri frakt och fri retur. Uppdatering: Obs, plagget är på en kvällskampanj, rea igårkväll (när jag skrev inlägget, planering you know!) och rea ikväll igen! Så – kika in igen i shopen senare idag. 

Infällningsbara vantar, ipodficka med hål för sladdarna, reflexdetaljer i 36o grader, vindpaneler på bröstet och en riktigt följsam skärning. Jag har storlek medium på bildena, är 171 cm lång.

Du bär den med fördel på konditionskrävande höstaktiviteter med en tunn fuktions t-shirt eller en underställströja under. Färgen återges här på bilderna i lite olika nyanser, men är åt det varmare hållet av krokuslila, och om man frågar mig – supersnygg.

Detaljer, detaljer, detaljer. Björgenintervaller, pulskoll, vilse i skogen? Med klockglipa får man koll. Ipodficka med reflex. Platta sömmar i kontrasterande snyggt turkos.

Author

13 Comments

 1. Ååååh, den måste jag ju bara beställa nu när jag kan komma igång med löpningen igen! Tack, tack för tipset!

 2. Tack för senast! Efter vårt samtal i lördags måste jag givetvis inhandla dylik tröja! Hur gör jag för att få rabatten? Lyckas inte få något annat pris än 999 kr…

  • Sofy Reply

   Hej – men ja – oj – tok, jag roddar i det på en gång! Vet att de ibland kör kvällskampanjer, och inlägget förbereddes igår. Jag gör mitt bästa för at skaka fram rabatten åt er igen! 🙂

 3. Undrar hur långa ärmar det blir på mig som endast är 160 cm lång men ändå en medium? Hmm….

  • Sofy Reply

   Anna, jag tror de blir ganska bra, de var inte särskilt långa på mig, dvs, inte mycket kvar från fingertopparna när jag hade händerna i “vantarna”.

  • Sofy Reply

   Kika in på sportamore ikväll igen – jag har undersökt – den är på en kvällsrabatt! Vet inte exakt klockslag dock…

 4. Pingback: Klickat hem | StepUp 2 Fitness

 5. Hej igen! Fickan som är fram till, inte rymmer den en iPhone? Finns det någon innerficka…Insåg att jag alltid springer med telefonen… (säkerhet och musik) Kan iofs ha den i thigtsen eller så men blev nyfiken 🙂

  • Sofy Reply

   Hej! Nej den fickan är för liten för telefon, och att ha telefon så brukar skumpa massor, det är nog därför craft gjort den till en liten mp3-ficka.

Write A Comment