Favoriter från Adidas vår/sommar 2013

Till alla som läser Uppochhoppa hälsar Ebba Kanekrans, pr-specialist på Adidas, att man satsar  mer på löpning under 2013 än vad man tidigare gjort. Jag blev glad av att höra det eftersom jag nog tycker att Adidas varit starka på löpning ganska länge. Hursomhelst har fokus flyttats från fotbollsskor till tjejer och löpning. Jag klagar inte!

För våren kommer det mer kompression, både i sportbhar, tights och linnen. Riktigt tekniska plagg som för omvärlden och för bärarebn verkligen berättar att här kommer det en “riktig” löpare. Så har man tänkt, så uppfattar jag det. Sen kommer det också kollektioner med plagg för den yngre tjejen. “Tjej 19″ är en tänkt målgrupp. Den tränande nittonåringen vill ha snygga träningskläder som passar för all sorts träning hon ger sig på. Yoga eller löpning. Samma plagg kan var aktuellt. Well, Sofy 30 tycker också att de här tightsen är snygga. adidas2 1024x679 Favoriter från Adidas vår/sommar 2013

adidas1 1024x679 Favoriter från Adidas vår/sommar 2013

Batik. Känns på något sätt riktigt fräscht 2013. Jag tror det är färgerna, för hade det varit gult och lila och turkost där hade det inte blivit lika sobert. Smart val att hålla det lite mer stilrent.

adidas6 Favoriter från Adidas vår/sommar 2013

Adipure360 i nya färger och i runningversion. Och så viskades det om en helt ny och revolutionerande teknik ( Är den inte alltid det? Revolutionerande, nytänkande, unik?) i en helt ny sko, som är hemlig, men som kommer i januari. Spännande!

adidas4 1024x766 Favoriter från Adidas vår/sommar 2013

Gult är en stor färg till våren. Gult med turkost, gult med vitt, gult med lila.Och det rosa kommer åter.

adidas5 Favoriter från Adidas vår/sommar 2013

Snygga badshorts i kort modell som fick mig att längta till sommaren! Den här trenden vi sett med korta short ovanpå löpartights är still going strong. En hel massa tunna shorts i mer eller mindre mönstrade tyger och  linning i kontrastfärg visades upp. Jag vet inte jag, det liksom skapar ingen känsla hos mig. Löpartights ja. Shorts, ja, om varmt. Men de två ihop. Njaej. Däremot. Blommiga sneakers. Jag dog viljahadöden.adidas3 1024x679 Favoriter från Adidas vår/sommar 2013

Reagera/Agera. SOFY

6 thoughts on “Favoriter från Adidas vår/sommar 2013

  1. Älskar lätta tränings-bh:ar. Den där var ju riktigt fin. Är annars kär i min nya casall med bronsiga band, den kan man ha jämt.

    Hoppas helgen söderöver blir bra!

  2. Håller helt med angående den här shorts-på-tajts-prylen. Tyckte shorts på strumpbyxor-trenden var urful också. Fattar dock syftet för män som är känner sig blottade i bara tajts, visst. Men är man bara allmänt kall om rumpan borde tjocktrosor funka bättre, väl? Fast klart man ska spejsa träningsstassen om man har lust!

Ge ett svar - jag blir glad för din kommentar!

Emailadresser lämnas aldrig ut till tredje part.