Lila, turkos och den starkaste hallonrosa du kan tänka dig, är höstens trendfärger. Det står klart efter att jag idag även kollat in Salomon, Röjk, Houdini och Marmot. Mer bilder på favoriter kommer så småningom.

Jag passade på att shoppa lite också. Trendigt rätt och (nästan) efter behov. Jag kan väl inte säga att garderoben är tom på träningslinnen, men som bekant är jag svag för fina rygglösningar!

20120426-191705.jpg

20120426-191714.jpg

20120426-191722.jpg

Jacka, linne och t-shirt nu i min ägo. Bra shoppat Sofy!

Author

10 Comments

  1. Anna: linnet är från Marmot (sportswear kollektion) och jag köpte det hos agenten, vet tyvärr inte om det finns/funnits/kommer i butik

  2. Frida Andersson Reply

    Hej! Vill passa på att tacka för en massa härlig inspiration och pepp för min träning. En härlig mix av tips, trix, nya övningar/utmaningar oc en påminnelse om en del bortglömt. Men just ni tackar jag lite extra för klädinspirationen:) för längesen skrev du om vårens lommande löparkollektion från craft. Redan då blev jag störtkär i den färgglada långarmade tröjan. Som jag har spanat och trånat efter den! Äntligen är den min:) och varje gång jag tränar i den känner jag mig lite extra glad och lycklig;) lite tramsigt egentligen, haha.. Men va sjutton, den får ut mig i spåret med ett extra leende på käpparna!! Tack igen:) keep on going!!

    • Sofy Reply

      Tack för att du låter mig inspirera dig Frida, och underbart att du delar med dig!

Write A Comment