10 
Lila och turkos

Lila, turkos och den starkaste hallonrosa du kan tänka dig, är höstens trendfärger. Det står klart efter att jag idag även kollat in Salomon, Röjk, Houdini och Marmot. Mer bilder på favoriter kommer så småningom.

Jag passade på att shoppa lite också. Trendigt rätt och (nästan) efter behov. Jag kan väl inte säga att garderoben är tom på träningslinnen, men som bekant är jag svag för fina rygglösningar!

20120426 191705 Lila och turkos

20120426 191714 Lila och turkos

20120426 191722 Lila och turkos

Jacka, linne och t-shirt nu i min ägo. Bra shoppat Sofy!

Reagera/Agera. SOFY

10 thoughts on “Lila och turkos

  1. Anna: linnet är från Marmot (sportswear kollektion) och jag köpte det hos agenten, vet tyvärr inte om det finns/funnits/kommer i butik

  2. Hej! Vill passa på att tacka för en massa härlig inspiration och pepp för min träning. En härlig mix av tips, trix, nya övningar/utmaningar oc en påminnelse om en del bortglömt. Men just ni tackar jag lite extra för klädinspirationen:) för längesen skrev du om vårens lommande löparkollektion från craft. Redan då blev jag störtkär i den färgglada långarmade tröjan. Som jag har spanat och trånat efter den! Äntligen är den min:) och varje gång jag tränar i den känner jag mig lite extra glad och lycklig;) lite tramsigt egentligen, haha.. Men va sjutton, den får ut mig i spåret med ett extra leende på käpparna!! Tack igen:) keep on going!!

Ge ett svar - jag blir glad för din kommentar!

Emailadresser lämnas aldrig ut till tredje part.