Cirkelträning med hög puls ska det handla om idag och du får två färdigkomponerade pass. Jag vill ge dig  två exempel på hur du kan jobba med passbygget, samt du ser också övningar som effektivt skapar hög puls.  Lägg in dem som övningar i cirkelträning, om just kondition och att jobba med hjärtat står på önskelistan.

Cirkelträning med hög puls – varannan övning kondition

Att bygga styrketräning i cirkelform med varannan övning kondition är ett av mina knep. Du kan göra detta på två sätt, här får du exempel på två träningspass som du kan ta med till gymet som är byggda med just “varannan pulshöjning”!

Cikelpass 1 = en övning som ger hög puls mellan varje styrkeövning, men de pulshöjande övningarna är också olika.

Cirkelpass 2 = en styrkeövning följs av en pulshöjande övning som är samma under ett helt varv, sedan ligger styrkeövningen kvar men den pulshöjande övningen byts ut!

cirkeltraning med hog pulsCirkelträning är ett kanonbra sätt att få in mer konditionsträning i styrketräningen. Det är tidseffektivt och kan upplevas roligare och mer fartfyllt än set med reps, därför väljer jag ofta att bygga mina egna träningspass som cirkelträning, inte sällan med några olika block.

Author

2 Comments

  1. Hej! Inspirerande pass, fantastiskt för mig som försöker hitta inspiration till att träna på gym. En önskan dock: går det att justera första bilden? Kontrasten mellan färgerna blir tokig, i alla fall i mina ögon, så jag lyckas knappt se vad det står!

    • Hej Anna, ser att den är lite knasig, har dock slutat använda den kombinationen – den bilden är skapad från för några år sedan.

Write A Comment