Övningstips

Enbensbenböj

Aug 01-12

Jag minns att jag i ett svagt ögonblick i slutet av våren tyckte att jag skulle lära mig att göra enbensbenböj. Hur det gått med det? Well. Jag kom nyss på det, således har jag inte tränat enbensbenböj mer än ungefär exakt två gånger. Då blir man inte så stark. Sen är det det där med balansen som försvårar. Om man nu skulle ha enbensbenböj som starkt intresse,  bra balans och styrka i benen ( sådär som man vill) kan man göra benböj utomhus på random träd. Och ja. Det där benet är pinsamt lite böjt, tror ni det fungerar med en sån där “det är inte tjejen på bilden som skrivit brevet”?

Mvh Glömsk och pinsamt svag

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply StepUp 2 Fitness Aug 01-12 at 9:51 am

  Ja de är svåra 🙂 Jag gör mina mha TRX just nu och hoppas kunna komma ner utan.
  Snygga kläder du har 🙂

 • Reply Anna Aug 01-12 at 10:20 am

  Jag fick enbensböj i läxa av min naprapat för hopparknä. Fast jag gör mina på platt mark och böjer benet bakåt så måste lilltån i varje gång, annars har jag inte gått nog djupt.

 • Reply Träningsglädje Aug 01-12 at 8:53 pm

  ja testa med din djungle gym! 🙂

 • Reply Sara Aug 01-12 at 11:11 pm

  Jag kom på ett (eller flera) inlägg som jag skulle tycka väldigt mycket om om de dök upp i bloggen. Nu har du ju cyklat mtb ett tag och även om du fortfarande är nybörjare har du säkert massor med tips! Kan du inte göra några inlägg på “börja med mtb”-temat? Skulle uppskattas från min (nyfikna) sida i alla fall 🙂

  • Reply Sofy Aug 02-12 at 4:20 pm

   Toppenbra tips, tack! Det ska jag ta tag i!

  Leave a Reply

  H‰lsa
  Träningsbloggar | Styrketräning.net