Exakt nu går flyget till Island. Eller ja, exakt och exakt. När jag skriver det här har jag inte riktigt koll på när flyget exakt går, för jag är fortfarande på träningsläger och har tankarna på tröskelintervaller och efterrättspraliner. Ja ni ser ju nedan om ni scrollar lite, fantastiska praliner!

Hursomhelst. NU när ni läser så går faktiskt flyget på ett ungefär. Senaste dygnet har varit lite hektiskt. Cykla som tusan. Packa ner. Resa lite i bil. Packa upp, tvätta, packa ned igen.

Fem dagar på fantastiska Island väntar. Det kommer bli magiskt, fantastiskt, härligt och underbart. Och vet ni? Ni får följa med*!!!

*Eh ja, jag, prinsen, bebén och min mamma som firas med en resa till Island är de som fysiskt kommer att vara på plats. Ni får resa med ögon och sinnen för jag vill såklart dela med mig av Do’s and Don’ts när det kommer till vulkanön i nordväst. Deppa nu inte ihop för att ni inte fick en flygbiljett, när jag kommer hem har jag roliga nyheter om vintern!

Author

11 Comments

 1. Jag tyckte för övrigt mycket om Island! Och särskilt deras hästar. Inga trista turhästar där inte. I alla fall inte den jag red på. Wow!

 2. Åh, Island! Mitt andra hem!!!

  Hojta om du vill ha tips på spännande saker och sånt, är speciellt bra på södra Island! (Dit JAG ska om exakt 8 dagar *nedräkning*)

  Ha en underbar resa!

   • Åh, ska du vandra; upp i Reykjadalur utanför Hveragerdi, värt det om ni orkar promenera några km med bebe, Naturliga varma källor!!

    Annars har jag Islandstips under en flik på min hemsida också =) vet inte hur mkt obokad tid ni har och hur mkt ni vill åka runt? (Biltillgång?) Dreygarsetrid är tex otroligt häftigt om ni inte är spökrädda 😉

    Gyllene cirkeln är ju faktiskt ett “måste” och beger ni er söderut längs väg 1 så är Vík otrolligt häftigt med sina svarta stränder och klippor!

    • Sofy Reply

     Tack Malin! Vi var där idag, promenerade och promenerade men tvingades vända till slut, klockan blevv för mkt, utan varma källor blev vi, men får kanske träningsvärk i vaderna i morgon. tack för bra tips! Idag har vi gjort golden circle!

 3. Hur gammal var er bebis när ni var på Island? Gick det bra att bada i dom varma källorna även med en sådan liten?

  • Sofia Reply

   Hej Frida! E var precis fyllda sju månader, en perfekt resålder. Sov mycket i vagn, ville gärna sitta i ryggsäck och kunde inte riktigt krypa ännu. Vi badade i blå lagunen, lite olika varmt i den, valde att försöka undvika det allra varmaste och bebisen var strålande glad!

Write A Comment