En fantastisk första solig dag i Reykjavik. Staden är cool. Allt är designat, formgett och noga utvalt för att platsa. Inte en butikskedja så långt ögat ser. Befriande skönt! Många hus är täckta av fina målningar, jag har bestämt mig för att äta fisk och skaldjur i dagarna fem och idag ska jag vandra långt på Isländsk landsbygd.Energi in och energi ut.

Den coola byggnaden med fönsterrutor är Reykjaviks nya konserthus, en totalmaffig byggnad. Folk fryser på Island. Tur de kommit på att man kan stoppa in både liten som stor i en slags filtoverall…

Author

4 Comments

  1. Jag fick en resa till Island i 30 års present och var där i maj. Börjar verkligen skratta när jag ser dina bilder, inte bara för att det var en kul resa utan för att jag har exakt samma foto på “Isländksa one-piecen” Underbar ju!

  2. Sara Bergman Reply

    Å vad kul att få se bilder från den härliga ön! Jag hoppas ni har det fantastiskt!!! Ser fram emot att göra-tipsen särskilt! (Vi åker dit i slutet av juli på en god väns bröllop och ska tillbringa några extra dagar i Reykjavik, så skriv, skriv skriv om allt kul ni hittar på!).

    Ha det underbart! Och tack för att du skriver så inspirerande 😉

  3. Måste bara tipsa om den fantastiska restaurangen Fish Market i centrala Reykavik! Maten är galet god! Bordsbokning krävs någon dag i förväg. Kommer inte ihåg adressen, men fråga i hotellreceptionen. Missa inte den restaurangen! Nästan så jag skulle kunna åka tillbaks till Island bara för att äta där. 🙂

Write A Comment